Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
 
 

Tiedätkö, mitä tarkoittaa käty? Rosvo tietää.

”Teinit käyttävät usein termiä käty. Rosvo tietää, mitä se merkitsee. Se on kämppä tyhjä”, sanoo Finanssialan Keskusliiton johtaja Risto Karhunen.  Lomareissuille lähtiessä kannattaa valokuvata koti ja arvotavarat.Tiedät, mitä etsiä, jos kesän aikana käy varkaita tai sattuu palovahinko.

Lue lisää

 

 Ajankohtaista

 
 

 Ovatko festaritaivaan kuvauslennokit vakuutettuja?

 

Usean suomalaisen kesätapahtuman ylle kohoaa tänäkin suvena pieni maasta ohjattava ilma-alus, joka kantaa mukanaan kameraa tapahtuman kuvaamista varten. Tällä hetkellä niitä ei ole pakko vakuuttaa. Olisi kaikkien etu, että ammattikäyttöön tarkoitetut lennokit olisi pakko vakuuttaa. Tällöin mahdollisille onnettomuuksille löytyisi varmasti korvaaja.lue uutinen

 

 Hinta ratkaisee palveluiden valinnassa

 

Palveluiden hinta on tärkein tekijä pankin ja vakuutusyhtiön valinnassa. Peräti kolme neljästä kertoo hintalapun vaikuttavan eniten ostopäätökseen. Hinnan taakse jää palveluiden luotettavuus, turvallisuus ja palveluiden käytön helppous.Lue uutinen

 

 FK:n SuomiAreena -talk show'ssa Li Andersson ja Elina Lepomäki

 

Tuomas Enbusken isännöimässä talk show'ssamme Porin SuomiAreenassa toisistaan mittaa ottaa kolme paria kansanedustajia. Talousgurun tekemässä videoennakossa vasemmistoliiton Li Andersson ja kokoomuksen Elina Lepomäki ennakoivat kohtaamistaan ja kertovat, mitä finanssialan sääntelylle olisi tehtävä ja voiko finanssiala olla Suomessa menestyvä toimiala.
Lue lisää
Videoon

 

 Varaudu myrskyyn

 
​Kesän myrskykausi on alkanut. Myrskyyn voit varautua hankkimalla kotiisi tarpeelliset välineet ja pitämällä pihapiirin puuston ja rakennukset kunnossa. Huolehdi etukäteen vakuutusturvasta.
Varaudu myrskyyn -tarkistuslista
Ohjeita vahinkojen kirjaamiseen
Finanssialan eväät Juha Sipilän hallituksen jatkotyöhön
 

 Tilaa FK:n uutiskirje

 

​Finanssialan Keskusliitto julkaisee kahden viikon välein uutiskirjeen, johon on koottu tuoreimmat kannanottomme ja uutisemme finanssialan maailmasta.

Tilaa uutiskirje tästä

 

 Oikopolut

 
 

 Nyt tarvitaan rohkeutta koulutuksen uudistukseen

 

Uusi hallitusohjelma tarjoaa koulutuksen raakojen leikkausten lisäksi myös mahdollisuuksia. Niihin on nyt tartuttava rohkeasti kiinni ja hyödynnettävä. Etenkin koulutuksen ja työelämän yhteensovittaminen sekä tavoitteet elinikäisestä oppimisesta ovat tervetulleita. Uuden, alalle tulevan ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi tarvitaan myös nykyisen henkilöstön jatkuvaa kehittämistä.

Lue tarja kallosen kolumni

 

 FK vastustaa EU-johtajien ehdottamaa yhteistä talletussuojaa

 

Finanssialan Keskusliitto (FK) vastustaa EU-instituutioiden puheenjohtajien esittämää yhteistä eurooppalaista talletussuojajärjestelmää. Myös suurin osa Suomen politiikan vaikuttajista läpi puoluekirjon suhtautuu nihkeästi ajatukseen. Yli 70 prosenttia kaikista FK:n teettämään tutkimukseen osallistuneista vaikuttajista suhtautuu ehdotukseen kielteisesti ja vieläpä 36 prosenttia erittäin kielteisesti.
Lue lisääTietoa etuuksien ja korvausten hakemisesta lakisääteisistä vakuutuksista
Keep it rolling! -sivustolle
Klikkaa itsesi Zaldo.fi-sivustolle
Finanssialan perusteet -oppimateriaali

Finanssialan Keskusliitto ry

Bulevardi 28
00120 Helsinki

Mikä FK on ja mitä se tekee?

Finanssialan Keskusliitto on pankkeja,
vakuutusyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä,
arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä
sekä finanssialan työnantajia edustava etujärjestö.
Osa jäsenistä hoitaa lakisääteisiä sosiaaliturvaan
kuuluvia vakuutuksia.

Rakennamme jäsenillemme toimintaympäristöä,
jossa ne voivat terveellä liiketoiminnallaan lisätä
suomalaista hyvinvointia.

FK FacebookissaFinanssiala TwitterissäFK YouTubessa